Un cap de setmana ple de patins, música i moviment

Entrenaments preparant el Roller Cinema Show, tarda d’assaig de teatre amb el grup Anem de canto i dies intensos de muntatges coreogràfics per Tremp i Cardona.

 

 Coreo

 

Dilluns a Tremp amb Maria Codo i Iona Bosc preprant els seus primers balls de competició amb gran il·lusió. Espero que aquest nou ball us faci créixer com a patiandores i sentir una mica més d’aprop el patinatge. Us desitjo molta sort  per a la nova temporada.

I dimarts al poliesportiu de Cardona, amb una meravellosa companyia, Merçè Plaixents, Eulàlia Badia i Maria Casas, patinadores del Foment Cardoní de diferents categories, preparant els seus nous balls de competició per a la temporada 2016.

Dotze hores en les que no vaig veure la llum del sol més que els pocs rajos que es col·laven per les finestres del poliesportiu. Però a canvi, vaig veure la il·lusió i la passió per l’esport que estimem. Dotze hores de creació, de moviment, d’alegria, i molt d’esforç. Us puc assegurar que paga la pena. Gran feina feta i la que encara queda per fer amb aquestes increïbles patinadores.

 

Creant moviment

 

 Moltes gràcies al CP Tremp i al Foment Cardoní per comptar amb mi.

pauseplay
/
show/hideshow/hide